Samen helpen wij elkaar (letterlijk) omhoog.

over ons


Inclusive


In september 2022 zijn wij ons eerste seizoen gestart met een klein groepje meiden in het park in Den Haag. Nu een half jaar laten kijken wij vooruit naar ons tweede seizoen met 6 teams in twee steden. Bij Inclusive is iedereen welkom. Wij staan voor inclusiviteit. We hoeven het echt niet altijd met elkaar eens te zijn, zolang er maar wederzijdse respect is. Inclusive is niet gewoon een vereniging, wanneer je je bij ons aansluit, sluit je je aan bij de meest diverse cheerleading familie die er is. 

Anglaya is de oprichtster van Inlusive Cheer and dance, Anglaya danst al sinds haar 4e en vond dat de danswereld inclusiviteit miste. Zo ondernemend als dat ze is nam ze het heft in eigen handen en begon haar eigen cheerleading vereninging. Een passie die ze ontwikkelde door de populaire bring it on films. Door hard werken en vallen en opstaan zal zij in septemer 2023 aan haar tweede seizoen beginnen als head coach.  

Join ons


Wij zijn hard opzoek naar coaches voor al onze teams. Om bij ons les te geven hoef je geen ervaring te hebben in cheerleaden. Wel dien je een enorme passie te hebben voor cheerleading en teamsporten.