Samen helpen wij elkaar (letterlijk) omhoog.


Inclusive

In september 2022 zijn wij ons eerste seizoen gestart met een klein groepje meiden in het park in Den Haag. Nu een anderhalf jaar laten kijken wij vooruit naar ons derde seizoen. Bij Inclusive is iedereen welkom. Wij staan voor inclusiviteit. We hoeven het echt niet altijd met elkaar eens te zijn, zolang er maar wederzijdse respect is. Inclusive is niet gewoon een vereniging, wanneer je je bij ons aansluit, sluit je je aan bij de meest diverse cheerleading familie die er is. 

Anglaya is de oprichtster van Inlusive Cheer and dance. Anglaya danst al sinds haar 4e en vond dat de danswereld inclusiviteit miste. Zo ondernemend als dat ze is nam ze het heft in eigen handen en begon haar eigen cheerleading vereninging. Een passie die ze ontwikkelde door de populaire Bring It On films. Door hard werken en vallen en opstaan zal zij in septemer 2024 aan haar derde seizoen beginnen als head coach.  

CHEERLEADING


Cheerleading is een relatief nieuwe en onbekende sport in Nederland. Cheerleading ken je misschien wel vanuit de Amerikaanse films waarbij meiden schudden met pom poms.Cheerleading is echter veel meer dan dat! Cheerleading bestaat uit stunten, dansen en acrobatiek. We bouwen menselijke piramides, doen sprongen en flikflaks. Dat alles combineren we samen in een te gekke routine. Cheerleading is een echte teamsport, je hebt dan ook geen ervaring nodig. Samen leren we alles en helpen we elkaar (letterlijk) omhoog


Naast cheerleaden bieden wij ook cheerdance aan, de officiële term daarvoor is 'freestyle pom'. Bij Pom ontbreekt het onderdeel van stunten en tumblen. Stunten is geheel verboden bij pom, maar een radslag is bijvoorbeeld wel toegestaan. Bij Pom dans je in groepsformatie met pom poms in je handen.